ESKİŞEHİRSPOR’UN ÖNCE SAHADA KAZANMASI GEREKİYOR

Coşkun Demirbakan Medyascope TV’de Alper Budka’nın konuğu oldu.

Bir Eskişehirspor taraftarının kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı özetle şu ifadeleri kullandı;

ATATÜRK SAHADA KAZANDI, ESKİŞEHİRSPOR’UN DA SAHADA KAZANMASI GEREKİYOR

“Mustafa Kemal Atatürk Kurtuluş Savaşını kazanamasaydı Lozan antlaşması olmaz, sevr antlaşması devam ederdi. Atatürk ne yaptı, sahada kazandı. Eskişehirspor’un da sahada maç kazanması gerekiyor. Sportif başarı gelmediği sürece hiçbir şey olmaz. Eskişehirspor geçmişte yanlış hoca tercihleri yaptı. Sahada maç kazandırmasını bilen hocaların seçilmesi gerekiyor. 

ES-ES SÜPER LİG’DEYKEN PROTOKOLDE OTURANLARIN DEVREYE GİRMESİ LAZIM

Eskişehirspor, Süper Lig’de mücadele ederken protokol tribününde oturanların Eskişehirspor’u kurtarması gerekiyor. Bu insanlar az biraz çaba sarf etsin hemen toparlanmaya başlar. Eskişehirspor’u sadece Süper Lig’de oynadığı zaman mı destekliyorlar. Bu takım alt liglerde onların kulübü değil mi.

TRABZONSPOR’A VAR, ESKİŞEHİRSPOR GİBİ ANADOLU KULÜPLERİNE YOK

Trabzonspor’a ödemeler konusunda önayak olan siyasetçilerin Eskişehirspor gibi Anadolu Kulüplerine de destek çıkmaları gerekiyor. Yapan siyasetçiler yok mu, var. Bazı anadolu takımlarının transfer tahtalarının kapanmasıyla, açılması bir oluyor. İsim vermeye gerek yok. Takip edenler bu şehirleri ve siyasetçilerini biliyor. Ama Eskişehirspor için devreye giren bir siyasetçi ben göremedim.”