Karşılaşma sonrasında ES TV'ye konuşan Suat Kaya şu ifadeleri kullandı;

"İlk yarı oyun oynamak yerine, dan dun futbol oynadık. Devre arasında oyuncular havanın çok sıcak olduğundan ve etkilendiklerinden bahsettiler. Topu yerden ayağa, antrenmanda çalıştığımız şekilde oynatmaya çalıştık. İlk yarıda olumlu ilk şutu Eren Altıntaş ile biz bulduk. İkinci yarının başlarında baskı kurarak kaptığımız pozisyonları kullanamadık. 

Futbolculara çabuk çabuk öğretebildiğimizi öğretmeye çalışıyoruz. Bu işin şakası yok. Devre arasına kadar toplayabileceğimiz tüm puanları almamız gerekiyor. Oyuncularım ellerinden geleni yapıyor. Dönen toplardan goller yedik. Elimizdeki oyuncular bunlar. 21-22 oyuncu ile mücadele ediyoruz. 1 cezalı, 2 tane de sakatlığı bulunan oyuncumuz var.

24Erzincanspor maçında oyunu dominant, çabalayan, tatlı sert mücadele eden bir takım görüntüsü verdik. Tarsus İdman Yurdu maçında da aynısını yapmaya çalıştık. Bu futbolculara inanmak ve güvenmek zorundayız. 1-0 öne geçebilmiş olsak bambaşka bir maç olacaktı. Oyunculara müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermeyi öğretmemiz lazım. Biz kenarda, onlar da sahada olmaya devam edecekler. Teslim olmamak adına her şeyi yapacağız.

Eskişehir’e döndükten sonra Isparta 32 Spor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Daha iyi beslenme, daha iyi antrenman, daha iyi rakip analizi ile hazırlanacağız. Gerekenleri antrenmanda çalışacağız."