Eskişehirspor'un önemli destekçilerinden Emniyet Teşkilatı yine örnek oldu.. Emniyet Teşkilatı em Eskişehirspor'dan loca aldı, hem de locanın şehit ve gazi ailelerine tahsis edileceği açıklandı... 

İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Kamuran Turan ve Halil İbrahim Yurttutan ile Spor Şubeye bağlı emniyet personelleri, yeni sezon öncesi Kulüp Başkanı Mustafa Akgören'i ziyaret etti. Ziyarette Emniyet Müdürü Dinç; “Her dönemde yanında olduğumuz, şehrimizin gözbebeği Eskişehirsporumuza destek olmak bizim görevimiz. Verilen desteklerle en kısa zamanda Türk spor tarihine adını yazdırmış olan Kulübümüz yeniden hak ettiği yerlere gelecektir” ifadelerini kullandı.

"Tüm kurumlara örnek olmalı"

Kulüp Başkanı Mustafa Akgören de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Emniyet Müdürlüğü personelinin verdiği desteğin tüm kurumlara da örnek olması temennisinde bulundu.

O loca şehit ve gazi ailelerine tahsis edilecek 

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünün stadyumdan satın aldığı locanın, sezon içerisinde şehit ve gazi ailelerinin kullanımına tahsis edilecektir.