Toko dosyası ile açıklamalarda bulunan Erkan Koca, 60 gün içerisinde Toko dosyasını kapatamazsak -3 artı -3 toplamda -6 puan ile lige başlama durumu ile karşı karşıya kalınabileceğini belirtti. FIFA dosyalarını kapatmaya yönelik çalışmalardan bahseden Koca, Dosyaları kapatmamız için paraya ihtiyaç olduğunu şu anda 12 milyon gibi bir rakamın söz konusu olduğunu dile getirdi. 


22-29 Ağustos tarihleri arasında Eskişehirspor kampta olacak!


Kamp çalışmları ile ilgili bilgiler veren Cihan Gürsoy, 22 -29 Ağustos tarihleri arasında Eskişehirspor'un Bolu'da kamp yapacağını dile getirdi. 

Gerçekleştirilen basın toplantısında Eskişehirspor'un son durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. Eskişehirspor'daki gelişmeleri anlatan Cihan Gürsoy: " Bu zor günleri biz olarak aşacağız aşamaya  çalışacağız. Görev dağılımını gerçekleştirdik. Cem Karacayı teknik direktörlük görevine getirdik kendisi camianın tanıdığı bildiği bir isim. Mevcut oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımız çalışmalarına çift antrenmanla devam ediyor" İfadelerini kullandı. 
 


Cihan Gürsoy: "İsim sponsorluğuna sıcak bakıyoruz"


Sponsorluk çalışmalarına değinen Cihan Gürsoy isim sponsorluğu ile ilgili çalışmalara başladıklarını. Görüşülen kişiler ile anlaşılırsa yönetimin isim sponsorluğuna sıcak baktığını dile getirdi. MS Sports ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını dile getiren Gürsoy MS sports'un 3 yıl boyunca forma, antreman malzemelerinde destek sağlayacaklarını belirtti.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Cihan Gürsoy'dan sonra konuşan Eskişehirspor Başkan Vekili Erkan Koca,İlk hedeflerinin Eskişehirspor'u sahaya çıkartmak olduğunu ifade etti. Loca, led ekran satışlarının başladığını belirten Koca, Eskişehir'i Eskişehirspor için desteğe davet etti. 


Erkan Koca: "35 puan silme cezalarından buraya geldik"

Divan kuruluna çok teşekkür ettiklerini, Divan Kurulunun transfer tahtasını açmak için çok fazla mücadele verdiklerini ifade eden Koca, "İster -6 ile ister -9 ile  lige başlayayım biz mücadelemizi sonuna kadar sürdürüreceğiz. Transfer Tahtasını açmak için bir ekibimizde çalışmalarını sürdürüyor. " Dedi.