Eskişehirspor içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmaya çalışıyor. Eskişehirspor Divan Kurulu  pazartesi günü gerçekleştirilecek olan genel kurul öncesinde Eskişehir'in önde gelen isimleri ile görüşmeye devam ediyor. 


Eskişehirspor'dan Vali Erol Ayyıldız'a ziyaret!

Eskişehirspor Divan kurulu önce Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'ı makanında ziyaret etti. Eskişehirspor'un içerisinde bulunduğu durumun masaya yatırıldığı görüşmede konuşuldu.

Yapılan görüşme ile ilgili resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda:"Divan Kurulumuz, Pazartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantımız öncesi bugün Eskişehir Valimiz Sayın Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret ettiler." İfadelerine yer verildi.

Bir ziyaret de Kazım Kurt'a

Genel kurul öncesi ziyaretlerini sürdüren Eskişehirspor'un Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u da ziyaret etti. Eskişehirspor'un sorunlarının çözümü için fikir alışverişinde bulunulduğu görüşme ile ilgili resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Eskişehirspor, paylaşımda: "Divan Kurulumuz, Seçimli Genel Kurulumuz öncesi temaslarını sürdürüyor. Divan Kurulumuz, bugün Odunpazarı Belediye Başkanımız Sayın Kazım Kurt'u ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular" İfadelerini kullandı.