ERKAN KOCA: “HER MAÇA FİNAL OLARAK BAKIYORUZ”

Eskişehirspor Başkan Vekili Erkan Koca’nın açıklamaları şu şekilde;

“Tarsus İdman Yurdu maçına hazırlanıyoruz. Verilen bir hafta erteleme kararı bize iyi geldi. Eray Ertorun iyileşti. Karantina süreci geçiren Tolga Yakut ve Ayhan Taşlı geri döndü. Sakat sakat forma giyen Berkay Tanır daha iyi durumda. Onur Bayramoğlu geri dönmüştü. Bu bu boşluk onun daha iyi seviyeye gelmesini sağlayacaktır.

Eskişehirspor matematiksel olarak küme düşmediği sürece mücadelesine devam eder. Her maça final olarak bakıyoruz. Bize de bu yakışır. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz de bunun bilinci olarak mücadelelerine devam edecekler.

54 günlük bir kongre süreci yaşanmış ve yönetime aday hiç kimse çıkmamıştı biz böyle bir sürecin ardından kulübün yönetime talip olduk. Hiç kimseye hayal satacak vaatlerde bulunmadık. Hep Eskişehirspor sahaya çıksın diye mücadele ettik. Bu mücadelemize devam ederken bugün itibariyle de 50 milyon liradan fazla borç azalttık. Önümüzdeki senenin planlamalarını yapıyoruz. Küme düşsek de mücadeleyi bırakmayacağız. Belki transfer yasağını açamıyoruz ama alt yapıya yaptığımız önemli transferler var. Bu futbolcular 6 ay sonra a takımda forma giyebiliyorlar. " dedi.