Odunpazarı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda ödüller sahibini dün buldu.

Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda 47 takımın katıldığı ve toplam 122 karşılaşmanın oynandığı Turnuva finalinde Hacı Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi'ni 3-0'lık skorla mağlup eden Murat Atılgan Ortaokulu şampiyonluk sevincini yaşadı.

Ticaret Borsası Ortaokulu ise üçüncü ve Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu da dördüncü olarak turnuvayı tamamladı. Öğretmenlerin günü kutlayan Odunpazarı Kaymakam'ı Turgut Hakan Bilge ve İle Milli Eğitim Müdürü Kürşat Önder Ceylan,Turnuvaya katılan takımlara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

ÖDÜLLER VERİLDİ
Turnuva sonunda düzenlenen törenle birlikte dereceye giren okullara ödülleri verildi. Şampiyon olan Murat Atılgan kupasını AKP Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın elinden alırken, ikinci Ahmet Kanatlı'ya ödülünü Kaymakam Turgut Hakan Bilgin takdim etti. Ticaret Borsası'na üçüncülük kupası'nı ise İl Milli Eğitim Müdürü vekili Barış Hancı verirken, Org. Halil Sözer de kupasını Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca'dan aldı.

CENTİLMENLER UNUTULMADI
Turnuvada centilmen takım seçilen Milli Zafer İlkokulu ile Vadişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu'na ödüllerini Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Şube Müdürleri verdi. Ayrıca turnuva tertip komitesine teşekkür belgelerini Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Halil İpekçi ve Mithat Mutu takdim ederken, final maçını yöneten hakemlerde belgelerini EASKF Başkanı Sadri Atam'ın elinden aldı.