Maalesef istemediğimiz bir savaş başladı. Sivillerin acımasızca öldürüldüğü şehirlerin bombaladığı bir savaş. Bunu Rusya'dan beklersiniz çünkü insan sevgisi olmayan materyalist bir toplum. Tarih inceleyenler bunu iyi bilir. Acıma duyguları yok.

Peki böyle savaşların sebebi nedir? Hemen aklımıza waterloo meydan muharebesi geliyor. Bu savaş Fransa ve İngiltere arasinda olmuştu. İki süper güç. Peki kim kazanmıştı bu savaşı Rothschild ailesi ve teşkilatı. O dönemde beş büyük Başkent e yerleşmiş olan bu sinsi teskilat. Bu teşkilat hem Fransa hem de İngiltere’yi finans etmiş, düşen borsa hisselerini al satla sermayesini katlamış ve hükümetlere borç verecek duruma gelmişti.

Şimdi gelelim bu savaş nedeni; bir kediyi köşeye sıkıştırdığında nasıl saldırırsa Rusya da öyle saldırıyor. Her tarafı NATO  ve Amerika üsleri ile sarılmış . Şimdi eski toprakları olan ülkelerde de üst ve yönetimleri değiştirip ekonomik kaynakları sömürülüyor.

Rusya iki kutuplu dünyadan kalma refleksle herkese saldırıyor ve tehdit ediyor. Türkiye ile arası iyi görünmesine rağmen, El-Bab'ı bombalıp kendinize dikkat edin mesajı verdi.

Peki bu savaş bittiğinde kim kazanmış olacak .Tabi ki küresel ırkçı çete. Waterloo da kazanan çete.

Zaten hep ikili sistemleri yönetip tavşana kaç tazıya tut deyip ülke ekonomilerini batırıp zengin olan grup. Nasıl Türkiye'de ikili sistemi kurup ,yönetiyorsa diğer ülke ve dünyada da böyle.

Savaş sonuçlandıktan sonra, tabi dünya savaşına dönüşmezse, inşallah dönüşmez.Ne olacak? İkinci Yalta konferansı .Yani sömürü ve rant paylaşımı.

Burada rahmetle anmadan geçemeyeceğim. Necmettin Erbakan’ın D8 PROJESİ devam etirilseydi, bu güç dengeleri ikili ve zalim devletler arasında olmayacaktı. Esasen global manada D8 ve D60 projelerin rafa kalkması yerine bu ırkçı emperyalistlerin global projelerin uygulanması dünyaya savaş ve huzursuzluk getirdi.

Ukrayna'da ölen insanlar için üzüldüm. Timsah gözyaşları döken Avrupa Birliği Ülkeleri , Amerika Birleşik Devletleri ve Batı zihniyeti , Irak'ta 2 milyon Suriye'de 1 milyon insanın öldürüldüğünde neden kılları bile kıpırdatmamıştı.

Ey batı medeniyeti siz iki yüzü zalimsiniz.

Sonunuz yakın yok olmaya mahkumsunuz.

Ey dünyayı kana bulayıp Devletleri savaştırarak para kazanan Siyonizm ve destekçileri siz de yok olacaksınız. 

Çünkü Hak gelince batıl yok olacaktır.