Bayraklı’da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak ve bir ilkin altına daha imza atılacak. 3 bin Cumhuriyet sevdalısı Smyrna Meydanında zeybek oynayacak ardından da bir araya gelerek Atatürk’ün renkli kalpaklı resmini oluşturacak. Etkinliğin ardından sevilen sanatçı Haluk Levent sahne alacak.

Bayraklı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın adına yakışır bir etkinlikle kutlayacak. Bayraklı’da bu yılki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bir ilk daha gerçekleştirilecek. 3 bin kişi Smyrna Meydanında aynı anda zeybek oynayacak ardından da bir araya gelerek Atatürk’ün renkli kalpaklı resmini oluşturacak. Bunun için bin 200 farklı tonda tişörtler hazırlandı. Ayrıca ışık ve havai fişek gösterileriyle İzmirliler unutamayacakları bir gece yaşayacak. Etkinlik sonrası ise sevilen sanatçı Haluk Levent sahne alacak. Etkinliğe gelenler hep birlikte İzmir marşını söyleyerek “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” diyecek.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Bayramını yine halkın katılımıyla coşkuyla kutlayacaklarını ifade ederek, “Cumhuriyet Bayramlarında yaptığımız etkinlikler ülke çapında ses getirdi. Bu yıl yapılmayan bir şeyi yapacağız. 3 bin kişi aynı anda zeybek oynayacak. Atatürk’ün kalpaklı renkli resmini oluşturacak. Bu da bir ilk olacak. Gerçekten heyecanlıyız. Hemşehrilerimiz tamamen gönüllülük esasıyla çalışmalarına başladı” dedi.