BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir akaryakıt istasyonuna gelen yüzleri kar maskeli iki soyguncu, silah tehdidiyle kasada bulunan yaklaşık 5 bin lirayı alıp kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Kayapa Mahallesi Bursa Caddesi'ndeki benzinliğe gelen ve yüzlerinde kar maskesi bulunan silahlı iki kişi, market bölümüne girerek rastgele ateş etti.

Daha sonra kasanın yanına gelen soyguncular, akaryakıt istasyonu çalışanları Hasan T. (54) ile Levent K'yi (22) silahla tehdit ederek yazar kasa çekmecesindeki paraları istedi. Görevlileri darbeden bu kişiler, çekmecedeki yaklaşık 5 bin lirayı alarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Çalışanların durumu polise bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Polisler, incelemeleri sırasında mermi kovanı ve çekirdekleri buldu. Olay yeri inceleme ekipleri de kasanın çevresinde ve marketin diğer bölümlerinde parmak izi çalışması yaptı.

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen polisler, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, kar maskeli soyguncuların markete girip içecek dolaplarına doğru tabancalarıyla ateş ettiği, görevlileri darbettiği ve yazar kasadaki paraları alarak kaçtığı görülüyor.