Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri İstanbul’da yaşayan Samsunluları Yenikapı Miting Alanı’nda buluşturdu. Atakum Belediyesi standında ziyaretçilere Belediye faaliyetleri ve ilçe hakkında bilgiler verildi.

SAMKON tarafından 22-24 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri’nde Samsun rüzgarı esti. Samsunlu yerel sanatçıların ve Mustafa Ceceli’nin sahne aldığı fuara Atakum Belediyesi standı damga vurdu. En çok ziyaretçi ağırlayan stant oldu. Standı ziyaret edenler, Atakum Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen ve planlanan projelerle ilgili bilgiler aldı. Düzenlenen gecede fuara verdiği katkı ve destekten dolayı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı adına Atakum Belediyesi Kültür Müdürü Kadir Yalnız’a ödül verildi.

Diğer ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları, yöresel ürünlerin sergilendiği stantların bulunduğu Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri, 24 Eylül Pazar günü de ziyaretçilerini ağırlayarak son buldu.