KAYSERİ (AA) - Kayseri'de iki gün önce eşini ve 3 çocuğunu bıçakla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Erol Adıyaman, tedavi altına alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

Merkez Melikgazi ilçesi Tacettin Veli Mahallesi'ndeki evinde tartıştığı eşi Safiye (41) ile çocukları Çınar Berk (3), Nazlınur Sultan (7) ve Selanay'ı (16) bıçakla öldürdükten sonra ikinci kattan atlayarak intihar girişiminde bulunan Erol Adıyaman (41), tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Erol Adıyaman, iki gün önce, evinde uyuşturucu kullandıktan sonra eşi ile çocuklarını bıçakla öldürdüğü ve daha sonra doğalgaz hortumunu kesip evi ateşe verdiği, ardından ikinci kattan atlarken elindeki bıçağın üzerine düşerek ağır yaralandığı öne sürülmüştü.

Ayrıca, sigorta işiyle uğraşan Erol Adıyaman'ın "uyuşturucu satın almak, yağma, gasp ve tehdit" gibi 10 ayrı suçtan kaydının bulunduğu, geçen yıl Kayseri Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde iki ay psikolojik tedavi gördüğü, önceki ikametinde de evini yakmaya çalıştığı iddia edilmişti.