Hayata geçirdiği sosyal projelerle dikkat çeken Yunusemre Belediyesi, yürüme engelli vatandaşların tekerlekli sandalye taleplerine de duyarsız kalmıyor. Yapılan açıklamada bugüne kadar 1204 tekerlekli sandalye dağıtımının belediye tarafından yapıldığı açıklandı.

Yunusemre Belediyesi, hayırsever vatandaşların da katkılarıyla alınan tekerlekli sandalyeleri yürüme zorluğu yaşayan vatandaşlara dağıtıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışmalarıyla ihtiyacı olduğu belirlenen vatandaşlara tekerlekli sandalyeleri ulaştırılıyor. Bugüne kadar bin 204 tekerlekli sandalyeyi yürüme engelli ya da çeşitli nedenlerle yürüme zorluğu yaşayan vatandaşlara dağıttıklarını kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu konuda kendilerine destek olan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım ediyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze gelerek başvuruda bulunan ve gerekli şartları taşıdığı ekibimiz tarafından tespit edilen yürüme engelli ve çeşitli nedenlerle yürüme zorluğu çeken vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye dağıtıyoruz. Bu çalışmada hayırseverlerimizin katkısı büyük. Onların sayesiyle bin 204 tekerlekli sandalyeyi, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırdık. Hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Yapılacak tüm sosyal projelerde desteklerini bekliyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak dezavantajlı gruplarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.