Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti, Eskişehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı ve EskişehirHaber.com İşbirliği ile Kozalak Han'da gerçekleştirilen organizasyonda Güçlü Kadınlar bir araya geldi.

EskişehirHaber.com sitesinde köşe yazarlığı yapan Gülseren Şenyüzlü'nün Güçlü ve Örnek Kadınlar dizisine konuk olan kadınlar yemekte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe dair düşüncelerini EskişehirHaber.com mikrofonlarıyla paylaştı.

Günün anlam önemine dair kısa bir konuşma yapan Gülseren Şenyüzlü Kadınların hayata dair her ne varsa üstesinden gelebileciğine vurgu yaptı. EskisehirHaber.com İmtiyaz sahibi ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gültekin ise yaptığı konuşmada, Kadınların her alanda başarılı olabileceğine hatta kadınların erkeklerden bir adım daha önde olduğuna dikkat çekti.

Eskişehir Osmanlı Ocakları İl Başkanı Esat Demirtaş ve EskisehirHaber.com imtiyaz sahibi aynı zamanda Eskişehir İnternet Gazetecileri cemiyeti yönetim kurulu Başkanı İbrahim Gültekin’in teşebbüsleri ile gerçekleştirilen organizasyonda kadınının önemine ise sıkça değinildi.

Birinden başarılı ve güçlü kadınların bir araya geldiği yemeğe katılan isimler ise şu şekilde: Arzu Gültekin, Fatma Korkmaz Semra Küçükesen, Münevver Nilgün Seçen, Berrin Tekir, Rana Besler, Süheyla Evecen, Aylin Aksoy, Gül Düzcan, Kadriye Pelitçi, Ayşe Avcı, Sevgi Dağcı Koç, Zehra Kutlu, Aysel Yiğit… Etkinliğin sonunda hatıra fotoğrafları çekildi. Tüm konuklara karanfil hediye edildi.