Salgın ile mücadele ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoağn:” 10 milyon aşıyı getirdik. Gelişmiş ülkeler içerisinde olduğu düşünülen pek çok ülke aşı bulamazken , biz buluyoruz. Hedef kitlenin tamamına aşılama noktasında ulaşacağız.
Erken Seçim gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan:” Erken seçimi gündeme getirip duruyorlar, buradan size ekmek yok sabrınız varsa Haziran 2023’e kadar bekleyin”Dedi.
Yeni Reform Paketlerinden ve gelecek vizyonlarından Bahseden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok köklü değişimleri içeren reform paketlerini hazırladıklarını ifade etti. 


ERDOĞAN’DAN CHP’YE ELEŞTİRİLER


Tek Derdi Erdoğan’ı indirmek olan muhalefete milletin iktidar vermeyeceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan eleştirilerine şu sözler ile devam etti:” Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali işi pişkinliğe vuruyorlar CHP’nin tek adamcağız rolünü tebessüm ile seyrediyoruz Bunlara göre Cumhurbaşkanı, bakanlar, milletvekilleri, polisler, öğretmenler hepsi militan. Kendilerine oy vermeyenleri onursuz gösteriyorlar”


LOKANTA, RESTORAN VE KAFELERE MÜJDE


Lokanta, restoran ve kafeler için, 2019 cirosu 3 milyon ve altı olan işletmelere destek ödemesine başlayacağız. Esnafımızı yalnız bırakmayacağız. Aylık 1000 TL desteğe devam edeceğiz. Yurt dışından aşıları hızla temin ederken, yerli aşı ile çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Gelişim ve değişimin değişmez bir parçası olarak gördüğümüz hukuki ve ekonomik reform şekillendi. Yakında kapsamlı reform teklifimizi kamuoyunun bilgisine sunacağız.