Fas uyruklu genç bir kadın, zorla fuhuş yaptırılmaya çalışıldığını iddia ederek Taksim’de ortalığı birbirine kattı. Çevredekiler tarafından dikkatle incelenen olayda Faslı genç kadın, alkol şişelerini kırarak etraftaki vatandaşlara saldırdı.

Olay yerine gelen polislere ise kendisini esir aldıklarını dile getirdi. Zorla fuhuş yaptırılmaya çalışıldığını ve kendisini bu konuda çok çaresiz hissettiğini belirten genç kadın, artık kafayı yeme noktasına geldiğini ifade etti. Çareyi Taksim’de böyle bir dikkat çekme amacıyla gösteri yapmakta bulduğunu belirten Faslı kadın, polisler tarafından zor zapt edildi.

Türkiye’de zor zamanlar geçiren kadın, görünüş olarak vatandaşlardan oldukça sert tepkiler topladı. Görünüş olarak vatandaşlar tarafından olumlu görüş alamayan kadın, bu duruma daha çok sinirlendi ve etrafa kötü ve argo sözlerde bulundu.

Faslı genç kadın, zaman içerisinde daha sert tavırlar göstererek Taksim’de kendisini etkisiz hale getirmeye çalışan polis memurlarına da oldukça sert sözler sarf etti. Polisler de bu duruma karşı kadını zapt edebilmek amacıyla daha etkin bir yöntem kullanmayı denediler.

Etrafta yer alan kalabalık ise kadına karşı olumlu görüşlerde bulunmadılar. Vatandaşlar kadına karşı tepkilerini ortaya koyarak yaptığının yanlış olduğunu dile getirdiler. Kadın ise bir çare şekilde bedeninin zorla satılmaya çalıştığını ve bu duruma seyirci kalmayacağını haykırarak anlattı. Türkiye’de yaşayan birtakım gruplar tarafından kadın ticareti mafyalarına satılacağını ve kendisine yardımcı olmalarını söyledi.