Şunu net bir şekilde ifade etmem gerekir Türkiye terörle mücadele konusunda ciddi bir maliyet ödemiştir. Kürt kardeşlerimiz bu bedeli ödemiştir. Terör konusunda Türkiye tüm dünyanın ve güçlerinin her türlü desteğine rağmen tüm bu terör örgütlerinin bileğini bükmüştür.

Hamdolsun terör konusunda Türkiye, örgütlerin bileğini büküyor. Türkiye aynı zamanda PKK, FETÖ, DAEŞ ve DHKP-C gibi bütün örgütlerle aynı anda mücadele etmektedir.

Hamdolsun terör konusunda Türkiye, örgütlerin bileğini büküyor. Türkiye aynı zamanda PKK, FETÖ, DAEŞ ve DHKP-C gibi bütün örgütlerle aynı anda mücadele etmektedir.

Yılbaşından beri ölen terörist sayısı 84, ve terör örgütüne katılan sayısı ise 31

 Dış dünyanın da kuşatmasıyla Türkiye karşı karşıya. Türkiye tüm dünyaya nasıl galip geldiğini göstermiştir. Şuan terörist sayısı 700'ün altında. Hareket ve finansal tüm faliyetlerine darbe indirildi. Teröristlerin hareket kabiliyeti sıfırlandı. Sakın sığınaklardan çıkmayın talimatları verildi çıkdıkları an 60 terörist etkisiz hale getirildi. DEAŞ da ve FETÖ'de hareketlilik söz konusu ve bu konuda arkadaşlarımız ciddi şekilde çalışıyor.

'Çözüm süreci' ile bize yüklenenler bu süreçte teröristlerle kol kola girenler. Doğu'da bu terörden kurtulan çocuklar sevinç içerisinde ben gidip görüyorum. Bu çocuklar kodlama eğitimi öğreniyorlar. Tam da bizim istediğimiz bu. Çok uzun zamandır Öcalan'ın avukatlarıyla görüşmesini biz değerlendirdik. Terörün dilini, iletişimini, finansını, dış kaynağını ve tümünü kurutmak için her işi yapmakla göreviliyiz. Seçim öncesinde bu konuşuldu ve devlet dedi ki şimdi bu görüşmenin gerçekleşmesi uygundur. Terörden teslim olup ifade veren 7 kişi intihar etti kendilerini astılar. Bunlar açık grevinden ölenler değil. Cumhurbaşkanımızın bu konuda lafı var bir gece ansızın gelebiliriz.

Editör: TE Bilişim