Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme kararları için bu kabine toplantısını işaret etmişti. 82 milyonu ilgilendiren toplantıdan hangi kararlar çıkacak?
Türkiye'de herkes bugün gerçekleşmesi beklenen kabine toplantısını bekliyor. Bu toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halka sesleniş yapması bekleniyor. 
Kabine Toplantsı hangi kararlar alınacak? Normaleşme süreciği ile ilgili kararların bu toplantıda alınması bekleniyor. Türkiye'de tüm iller vaka sayılarına göre sınıflandırılacak? Hangi iller hangi kategoride değerlendirilecek?
Bu toplantı sonrasında beklenen kararlar en başında yüz yüze eğitim kararı. Yüz yüze eğitimde yarın geçilecek mi? Tüm illerde yüz yüze eğitime geçilebilecek mi?
Diğer bir merak konusu olan Kafe ve restorantlar açılacak mı? Açılması yönünde karar alınırsa hangi şartlar altında faaliyet gösterebilecekler?
Sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Hafta sonu sınırlandırmaları bugün sona erecek mi? Ülkede en çok merak edilen sorular bu toplantı sonrasında cevap bulacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akşam saatlerinde saat 19:30'da halka sesleniş yapması bekleniyor. Tüm bu kararları bu yapacağı halka sesleniş esnasında açıklaması bekleniyor.