Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos'ta terör  örgütü mensuplarıyla sıcak temasta şehit düşen Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat  Gedik’in ailesi, olayın yaşandığı yere geldi.  Gedik’in eşi Cemile, kızı Kayra, oğlu Koray, annesi Hatice ve babası  Ahmet Gedik ile kardeşleri, ilçeye bağlı Köprüyanı Mahallesi’nde olayın  gerçekleştiği bölgeyi ziyaret etti.

  Cemile Gedik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin nasıl bir yerde  şehit olduğunu görmek istediklerini, bu nedenle de tüm ailenin buraya geldiğini  söyledi. "Sözün bittiği yer, birşey diyemiyorum." ifadesini kullanan Gedik, çok  üzgün olduğunu dile getirdi. Gedik, eşinin buradaki görev süresinin bittiğini anımsatarak,  "İstemese gelmeyebilirdi. Uzatıldığına ben üzüldüm ama o buraya geldiğine çok  sevindi çünkü burayı çok seviyordu. Yakıştığı gibi gitti." dedi.

 Haberleri dikkatle takip ettiklerini vurgulayan Gedik, "İnşallah  askerimize, polisimize bir zarar gelmeden, herhangi bir acı yaşanmadan onların  leşinin serildiğini görmeyi arzuluyorum, bakın yakalandıklarını demiyorum. Rabbim  askerimize, polisimize zeval vermesin, onların ayağına taş değdirmesin ama bir an  evvel de bulsunlar, bizimde şuramız azıcık ferahlasın." diye konuştu.

 Olayda şehit olan Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül ile burada bir  süre görüşen Gedik ailesi, aynı yerde bulunan Eren Bülbül’ün kabrini  ziyaretlerinde dua etti. Cemile Gedik, Bülbül'ün mezarının üzerindeki çiçeklere dokunarak,  "Birbirinize iyi bakın" diyerek buradan ayrıldı.

Kaynak: Hürriyet