Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, “Öncelikle yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde de Aksaray’a yaptığınız çalışmaları yakinen biliyorum. Bundan sonrada cumhurbaşkanımızı temsil etme görevinde de Aksaray’ımızı layığı ile temsil edeceğinize inanıyorum. Biz her zaman şehir dinamikleri ile çalışır düsturu ile hareket etmenin gayretindeyiz. Sivil Tolum Örgütleri olarak bürokratlarımıza, siyasetçilerimize her zaman destek vermiş bundan sonrada destek vermeye devam edeceğimizi bilmenizi isterim. Halka dokunan birisisiniz. Bundan dolayı da size ayrıca teşekkür ediyorum. Ben tekrar yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor saygılar sunuyorum “dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Biz sizinle aşağı yukarı 10 yıl çalıştık. İlişkilerimiz hep seviyeli, güzel bir şekilde oldu. Belediye Başkanlığım döneminde de Sivil Toplum Örgütleri ile uyumlu bir şekilde çalıştık. Bundan sonra Aksaray için çalışacağız, koşturacağız. Herkese bir şekilde bir iş düşüyor. Siz bir tarafından tutacaksınız biz bir tarafından tutacağız. “Aksaray’a Daha İyi Ne Hizmetler Yapabiliriz” onun telaşında olacağız. Ben ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.