Eskişehir jandarma Haberleri

eskişehir jandarma haberleri ve güncel eskişehir jandarma gelişmeleri, eskişehir jandarma ile ilgili tüm video, eskişehir jandarma fotoğrafları ve eskişehir jandarma haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, eğitim öğretim yılının ilk döneminde okul servis araçlarına yönelik denetimleri ile ilgili bilgileri paylaştı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de 74 parça tarihi eseri satmak isteyen bir şahıs, jandarma ekiplerinin operasyonuyla suçüstü yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin okul servislerine yönelik gerçekleştirdiği denetimler ara vermeksizin devam ediyor.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde farklı sürelerde hapis cezaları bulunan 76 kişi yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği trafik denetimi kapsamında binlerce araç kontrol edildi ve kurallara uymayan sürücülere adeta ceza yağdı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından okul servislerine yönelik denetimler 2024 yılında da devam ediyor.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde firari olan ve çeşitli suçlardan aranan 119 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesini tedirgin eden ve 8 koyunu çalan 3 şüpheli jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekiplerince yapılan trafik denetimlerinde sürücülere ceza yağdı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 76 adet okul servisler kontrol edildi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekiplerince düzenlenen denetimler kapsamında hapis cezası bulunan 42 kişi yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de kaçak yollardan elde ettiği 500 adet elektronik sigarayı satmak isteyen şahsa, jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de farklı suçlardan değişik sürelerde hapis cezası bulunan 41 şüpheli, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de tarım alanlarını sulama amacıyla kurulan trafolardan kablo çalan 2 şüpheli Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde kıskıvrak yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Rize’den kaçak yollardan temin ettiği silah ve mermileri Eskişehir’de satacağı tespit edilen şahsa jandarma ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi.