Hayatını kaybetti Haberleri

hayatını kaybetti haberleri ve güncel hayatını kaybetti gelişmeleri, hayatını kaybetti ile ilgili tüm video, hayatını kaybetti fotoğrafları ve hayatını kaybetti haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir inşaatın 3. katından aşağı düşen inşaat işçisi hayata gözlerini yumdu.

TÜRKİYE

Konya’nın Seydişehir ilçesinde motosiklet ile cipin çarpışması sonucu yaralanan motosikletin sürücüsü tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Büyükçekmece’de seyir halindeki otomobil, yol kenarındaki göle uçtu. Hastaneye kaldırılan sürücü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TÜRKİYE

Giresun’un Espiye ilçesinde 8. kattaki evlerinin balkondan düşen 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de tarlada çalışırken bilinmeyen bir nedenden dolayı devrilen traktörünün altında kalan 74 yaşındaki vatandaş, yaşamını yitirdi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de seyir halindeki kamyona arkadan çarpan motosikletin 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayata gözlerini yumdu.

TÜRKİYE

Kayseri'de 2 akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

TÜRKİYE

Konya'nın Hüyük ilçesinde otomobilin ekin tarlasına devrilmesi sonucu yaşlı çift hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 yaşındaki bir bebeğin nefes borusuna mama kaçması nedeniyle hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da 4 genç tarafından darp edilip yüzükleri ve parası gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam kaldırıldığı hastanede hayatını...

ASAYİŞ

Malatya’da 30 yaşındaki erkek şahıs, babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ASAYİŞ

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir kişi, kendini asarak yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Antalya’da gece saatlerinde gerçekleşen motosiklet kazasında sürücü ağır yaralanırken, motosiklette yolcu olarak bulunan 2 çocuk annesi kuaför kadın olay yerinde...

TÜRKİYE

Rize’de dün gece meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

ASAYİŞ

Ağrı’nın Patnos ilçesinde eşiyle tartışan adam, önce eşini sonra da kayınvalidesini bıçakladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.