Polis ekipleri Haberleri

polis ekipleri haberleri ve güncel polis ekipleri gelişmeleri, polis ekipleri ile ilgili tüm video, polis ekipleri fotoğrafları ve polis ekipleri haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Konya’da bir kişi tartıştığı anneannesini bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlı torun ise polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişi, tartıştığı yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü.

TÜRKİYE

Konya’nın Kulu ilçesinde evde annesi tarafından hareketsiz halde bulunan 8 günlük bebek hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

TÜRKİYE

Edirne’de içi yolcu dolu minibüsün şoförünün alkollü olduğu ortaya çıktı. Yolcular şoförü ihbar ettiler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ASAYİŞ

Antalya'da 3 aydır pansiyonda yaşayan 59 yaşındaki adam, pansiyon çalışanı tarafından odasında ölü bulundu.

ASAYİŞ

Antalya'da yalnız yaşayan 69 yaşındaki adam, evinin banyosunda bakıcısı tarafından ölü bulundu.

Eskişehir Trafik Kazası

Eskişehir’de yol ayrımında 2 aracın çarpışması sonucu gerçekleşen trafik kazasında savrulan otomobil, bir evin duvarına çarparak durabildi.

TÜRKİYE

Çorum'da 14 yaşındaki bir genç kız üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulundu.

ASAYİŞ

Samsun'da lisede hademe olarak görev yapan şahıs, bir evde bıçaklanarak cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de seyir halindeki kamyona arkadan çarpan motosikletin 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayata gözlerini yumdu.

ASAYİŞ

Diyarbakır’da bir plazaya gelen kadın, 14. kattan atlayarak intihar etti. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de sürücüsünün bir anlık direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil...

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da 4 genç tarafından darp edilip yüzükleri ve parası gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam kaldırıldığı hastanede hayatını...

ASAYİŞ

Malatya’da 30 yaşındaki erkek şahıs, babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ESKİŞEHİR HABER

Muğla’nın Menteşe ilçesinde emekli polis memuru, ziyarete geldiği evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.