Polis ekipleri Haberleri

polis ekipleri haberleri ve güncel polis ekipleri gelişmeleri, polis ekipleri ile ilgili tüm video, polis ekipleri fotoğrafları ve polis ekipleri haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Muğla’nın Milas ilçesinde seyir halindeki motosiklet yayaya çarptı. Feci kazada yaya olay yerinde hayatını kaybederken hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün ağır...

ASAYİŞ

Adana’da bir kadın parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altını çalındı.

TÜRKİYE

İstanbul Esenyurt’ta cadde üzerinde karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Mersin'in Erdemli ilçesinde otomobil ile motosiklet çarpıştı, 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

ASAYİŞ

Aydın Nazilli'de dehşet veren olay yaşandı. Dilenci, kendisine para vermeyen kadını bıçakladı.

TÜRKİYE

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada göğsünden tabancayla vurulan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Denizli’de mantar toplamak için ormanlık alana giren iki vatandaş, tüfekle göğsünden vurulmuş erkek cesedi buldu.

TÜRKİYE

Konya’nın Akşehir ilçesinde 4 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 tır şoförü hayatını kaybederken, 3 tır şoförü de yaralandı.

ASAYİŞ

Denizli’de komşusuyla gürültü nedeniyle tartışan şahıs, silahla etrafa rastgele ateş açtı. Olayda şahsın tartıştığı komşusu ölürken, kiracısı da yaralandı.

TÜRKİYE

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, otomobille tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre aynı aileden 5 kişi öldü, 2 kişi...

ASAYİŞ

Adana’da herkesin gözü önünde elektrikli bisiklet çalan bir kişi önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

İzmir'de marketinden ürün çaldığı iddiasıyla bir çifti evine kadar takip eden, tartıştığı adamı ve kadını tabancayla vuran market sahibi, tutuklandı.

ASAYİŞ

Muğla’nın Milas ilçesinde bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

TÜRKİYE

Samsun'da eşinin kayıp başvurusu yaptığı 1 çocuk annesi öğretmen bir sitenin arka bahçesinde ölü olarak bulundu.

TÜRKİYE

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.