Tepebaşı Haberleri

tepebaşı haberleri ve güncel tepebaşı gelişmeleri, tepebaşı ile ilgili tüm video, tepebaşı fotoğrafları ve tepebaşı haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'in bir ara sokağında çevreye bilinçsizce park edilen motosikletler nedeniyle işletmelerinin önü kapandı. Bu duruma esnaflar tepki gösterdi ve yetkililerden...

ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Eskişehir hava durumunun bugün (30 Mart Cumartesi) parçalı bulutlu ve 15 derece olacağı tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de otobüslerin yolcu alırken ve indirirken durması yapılan durakların başka araçlar tarafından işgal edilmesi vatandaşların tepkisine sebep oldu.

ESKİŞEHİR HABER

Ahmet Ataç: "Her geldiğimde güler yüzünüzle ağırlıyorsunuz. Hakikatten Çamlıca’da güzel bir ahenk kuruldu. Demek ki uğraşınca iyi şeyler oluyor."

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de Rus eşini 14 yerinden bıçaklayarak öldürmekten hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edilen sanığın yargılandığı dava, 16 Mayıs’a ertelendi.

ESKİŞEHİR HABER

Ayşe Ünlüce: "Tepebaşı'nda yapılan çalışmaları onunla gezdikçe diyorum ki inşallah ben de Ahmet Ataç gibi bir başkan olurum. Bu kadar...

ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Eskişehir’de hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini, kentin en sıcak ilçesinin ise Mihalgazi olduğunu aktardı.

ESKİŞEHİR HABER

Vatan Partisi Eskişehir adaylarını açıkladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Raif Eşkinat açıklama yaptı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir polisi şüphe üzerine durdurduğu bir otomobilde 1 adet tabanca ile 14 adet mermi ele geçirdi.3 şüpheli gözaltına alındı.

ESKİŞEHİR HABER

MHP Eskişehir Tepebaşı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erol genç yaşta hayata gözlerini yumdu. Merhumun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa...

ESKİŞEHİR HABER

Yapılan denetimlerde dilenirken yakalanan şahısların üzerinden 10 bin lira para çıktı. Merkez karakola götürülen şahıslara işlem yapıldı.

ESKİŞEHİR HABER

Yılmaz Büyükerşen: "Ahmet Ataç Tepebaşı’na, Kazım Kurt Odunpazarı’na ben de Büyükşehir Belediyesine başvurdum. Kesin bir durum yok."

ESKİŞEHİR HABER

Muhammed Ali Köse: "Eli kanlı terör devleti İsrail’e “Dur” bile diyemiyorlar. Birkaç İslam Ülkesi başkanı kınama yaptı sadece o kadar."