Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de ahşap bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürüldü. Yangın çıkış nedeni ise itfaiye ekipleri tarafından tespit...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi: "Yangının çıkış sebebiyle ilgili kolluk kuvvetlerimizce gerekli tahkikat yürütülmüş ve yangına sebebiyet veren kişiler yakalanmıştır."

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de evi yanan 3 çocuk babası engelli Cengiz Arda, onarımı tamamlayıp 3 aydır verdiği kira külfetinden kurtulmak için yardım bekliyor.

ESKİŞEHİR HABER

Ayşe Ünlüce: “Daha acı bir tablo olmaması tek teselli kaynağımız. Ailemizin yanındayız. Gereken tüm destek verilecek. Tekrar geçmiş olsun.”

TÜRKİYE

Kocaeli'nde boya üretimi yapıldığı öğrenilen fabrikada yangın çıktı. Alev alev yanan fabrikaya müdahale sürüyor.

TÜRKİYE

Bir inşaat firmasının şantiyesinde elektrik ustası olarak çalışan Mehmet Arslan, kaldığı konteynerde elektrikli ısıtıcısından çıkan yangında hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Bursa’da bir evin çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası kontrol altına alınırken, o anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

TÜRKİYE

Bursa’da çıkan yangında evde mahsur kalan 2’si çocuk toplam 4 kişi son anda kurtarıldı.

TÜRKİYE

Bursa'nın İznik ilçesinde arıza yapınca sürücüsünün yol kenarına bırakıp tamirci aramaya gittiği tır alev alev yandı.

TÜRKİYE

Bilecik’te çıkan yangında 2 katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi. Yaklaşık 1 saat süren müdahalenin ardından yangın söndürüldü.

TÜRKİYE

Adana’da elektrikli sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında dumandan etkilenen anne, baba ve ikiz çocuklardan biri hayatını kaybederken, diğer çocuk ise...

TÜRKİYE

Bursa’da geri dönüşüm tesisinde sobadan kaynaklı çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.