Zabıta Haberleri

zabıta haberleri ve güncel zabıta gelişmeleri, zabıta ile ilgili tüm video, zabıta fotoğrafları ve zabıta haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olması sonucunda bir binanın yan tarafında bulunan yalıtım straforları koparak aşağı uçtu.

ESKİŞEHİR HABER

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde denetleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında tatlı ve kuruyemiş satışı yapan işletmeler kontrol...

TÜRKİYE

Bilecik'te Ramazan ayını fırsat bilen dilencilere zabıta geçit vermezken 2 kadının üzerinden çıkan para saymakla bitmedi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de bir hastanenin bahçe duvarına satacakları malzemeleri yerleştirerek kötü görüntüler oluşturan satıcılara zabıta müdahale ederek ürünleri kaldırttı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de trafiğe açık olmayan sokakta duyarsız sürücüler nedeniyle hem yol ortasında hem de kaldırımlarda oluşan araç yoğunluğu yaya geçişlerini zorlaştırdı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de 65 yaşındaki Aysun Zifiroğlu, Hacer Sokak’ta cüzdanını düşürdü. Zifiroğlu’nun cüzdanını bulan zabıta ekipleri içinde değerli eşya ve bir miktar...

ESKİŞEHİR HABER

Yapılan denetimlerde dilenirken yakalanan şahısların üzerinden 10 bin lira para çıktı. Merkez karakola götürülen şahıslara işlem yapıldı.