Hakkari Belediye Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle çocuklar için özel oyun parkı kurdu.

Hakkari Belediye Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle çocuklar için eski hükümet konağı binası önündeki alanda 80 metrekarelik şişme oyun grubu, 5,5 metre yüksekliğine sahip şişme tırmanma duvarı kurdu. Aileleri ile birlikte oyun grubunun kurulduğu hükümet konağı önüne akın eden Hakkarili çocuklar, burada eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bir taraftan şişme oyun grubu diğer taraftan şişme tırmanma duvarına tırmanan çocukların mutluluğu ailelerini bile duygulandırdı.

Kendileri için oyun grubu kuran belediye başkanlığı yetkililerine teşekkür eden çocuklar, ilk defa bu denli eğlendiklerini ve oyun grubu ile tanıştıklarını söylediler.

Çocuklarını oyun grubu alanına getiren aileler ise, bu güzel hizmetten dolayı belediye başkanını kutladıklarını ifade ederek, “Kent yolları yapılıyor, Hakkari’nin çehresi değişiyor ve çocuklarımıza oyun alanları kuruluyor başkanımıza minnettarız” şeklinde konuştular.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle özel olarak kurulan oyun grubunu ziyaret ederek çocuklarla sohbet eden Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ise, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.