İstanbul gezisine katılan Hakkarili öğrenciler, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında karşı karışa gelen Galatasaray ile Konyaspor maçını izlemenin heyecanını yaşadılar.

İlim Yayma Cemiyeti Hakkari Şubesi tarafından “Önce insan yetiştirmek lazım” sloganı ile organize edilen program kapsamında Hakkari Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hakkari Seyit Taha İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden 40 kişilik grup, İstanbul gezisi kapsamında Galatasara ile Konyaspor maçını izlemenin sevincini yaşadılar.

Ellerinde Galatasaray bayrakları bulunan Hakkarili öğrenciler, ilk defa stadyumda maç izlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Galatasaray’ın kendi sahasında rakibi Konyasporu 4-1 yenmesinin mutluluğunu da yaşadıklarını anlatan Hakkarili öğrenciler, kendilerine bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür ettiler.

İlim Yayma Cemiyeti Hakkari Şubesi Başkan Yardımcısı Reşit Demir, Hüseyin Çelik Anadolu İman Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Mesut Artuş ve Eğitmen Reşit Arslan’ın eşlik ettiği öğrenci kafilesi, 4 günlük gezi programı kapsamında İstanbul Miniatürk, Sultan Ahmet, Ayasofya, Topkapı Sarayı ve Panaroma 1453 gibi tarihi ve turistik mekanlar ile Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, eşi Dr. İlyas Kaya’yı ziyaret etmişlerdi. En son Galatasaray ile Konyaspor maçını izleyen öğrenciler, yaşadıkları güzel anılarla Hakkari’ye dönecekler.