Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan İstanbul'da bir açılış törenine katıldı.

Ali Babacan konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Deva Partisi olarak Türkiye'nin her yerinde varız. Türkiye'nin 81 ilinde de varız. Partimiz hamdolsun ilgi görüyor, seviliyor. İktidara doğru yürüyen, bu ülkenin yönetimini devralmaya hazırlanan bir partiyiz. 

Çok çalışıyoruz, sıkı hazırlanıyoruz. Seçimden sonra yapacaklarımızı hazırlanıyoruz. Ülkemizdeki şartlar belli. Sorunlar gittikçe büyüyor. Mevcut iktidar sorunları çözmek yerine yeni sorunlar çıkarıyor. İşsizlik, yoksulluk, hayat pahalılığı ülkemizin dört bir yanında can yakıyor. Üzülerek izliyoruz. Tüm sıkıntıların farkındayız. 

Bu ülkenin kaderi yoksulluk ve fakirlik değildir. Çözülmeyecek sorun yok. Bütün problemlerin temelinde hukuk ve adalet var. En çok ekonomik problemleri hissetsekte problemlerin temelinde hukuk ve adalet var. Adaletin olmadığı bir ülkede ekonomi asla düzelmez.

Bugünkü iktidar ağzıyla kuş tutsa ülkenin ekonomisini düzeltemez. Hukuk ve adalet kavramını kaybetmiş bir iktidar o ülkenin ekonomisini düzeltemez. 

Deva Partisi olarak hazırız. Göreve talibiz, geliyoruz. Bu sene de olsa, önümüzdeki sene de olsa o seçim yapılacak. Sayılı gün çabuk geçer. Ama bu sayılı günlerinin de kıymetini bilmemiz lazım. Her günü çok iyi değerlendirmek lazım.

Deva Partisi olarak ziyaret etmedik bir tane bile esnaf dükkanı bırakmayacağız. Ziyaret edilmeyen bir iş yeri bırakmayacağız. Kapısını çalmadığımız muhtar kalmayacak. Kapı kapı dolaşacağız. İstediği kadar biz engellemeye çalışsınlar, medyada sansür uygulasınlar bizi durduramayacaklar. İnşallah hep beraber başaracağız.”