Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Taktak şu ifadeleri kullandı;

"Yeni yılımız hayırlara vesile olsun. Yeni yılın ilk gününde sizlerle beraberiz. Elbette yeni bir yıla başlamak heyecan vericidir. Geleceğin planı, geçmişin muhasebesi yapılır. İyi ve güzel dileklerle bir birimizi motive ederiz. Ancak bu sene nasip olursa 2023 yılını yaşayacağız. Malum olduğu üzere çok önemli bir yıl yaşayacağız. Sanırım 365 günün tamamı aksiyon dolu olacak. Zaten gündemin şelale gibi olduğu Ülkemde, herhalde 2023 yılını bir çağlayan misali yaşayacağız.

2023 yılını bu denli önemli kılan nedir? Öncelikle bildiğimiz üzere, Cumhuriyet’in 100. Yılı’nı kutlayacağız. 100 yaşına girecek olan Ülkemiz, asırlık bir çınar olarak tarih sahnesinde yerini alacaktır. 100 yılın muhasebesini yapacağız ve gelecek yüzyıllar için planlarımız yapacağız.

Cumhuriyet tarihinin en ağır ekonomik buhranlarını yaşadığımız bu günlerde yeni yıl bizler için umut olacaktır. Geçen yıl peş peşe gelen enerji zamları ile çok sancılı bir yıl geçirdik. Öyle ki, asgari ücrete yapılan iki zam bile yetmedi. Toplumsal olarak kredi kartlarına, dolayısıyla borca mahkum hale geldik. Çok şükür bu yıl şimdilik enerjide zam yok. Hatta belli bölge ve sektörlerde indirim bile söz konusu. Bu bile bizi sevindirmeye yetiyor. Korkumuz ise adı indirim olan uygulamaların farklı yöntemlerle bindirime dönüşecek olması. Yine de içimizi karartmayalım. Enerjideki indirim yetmez, tüm şehirlere, tüm sektörlere, esnafa, çiftçiye daha ucuz hale getirilmelidir. Yani İstanbul için indirim varken Eskişehir neden indirim alamıyor? Nüfusumuz, İstanbul’a göre daha az olduğu için mi? Böyle politik hesaplarla yapılan indirimler, verilen sözler, yapılan icraatler Milletimizin başına hep bela olmuştur. Güzel bir adım atıldı, ama bu adımı Ülkemiz geneline yaymadığınız müddetçe pek bir kıymeti yoktur.

Yeni yılda bizleri bekleyen en önemli gündemlerin başında EYT geliyor. Hakları gasp edilen bir kesim uzun mücadeleler sonucu haklarını kazanmaya çok yaklaştılar. Umarız staj mağduru olanlar da haklarına kavuşurlar. Zira bunlar toplumu huzursuz eden konular. Bu konuların politik meselelere kurban edilmesini istemiyoruz.

Öte yandan 2023 yılında bizleri bekleyen en önemli sorunlardan bir tanesi ise kuraklık sorunudur. Kış mevsiminin ilk ayını geride bıraktık. Ancak ciddi denilebilecek bir yağış olmadı maalesef. Hava sıcaklığı ise mevsim normallerinin çok üstünde. Böyle giderse SU en büyük SORUN olacaktır. Bu sebeple suyun kıymetini bilmeli ve onu israf etmemeliyiz. SU için politikalar geliştirmeliyiz. En büyük düşman olarak takdim edilen AB, ABD dayatması Paris İklim Antlaşması ile bu sorunu çözmemiz mümkün değildir. Ülkemiz gerçeklerine uygun çalışmalar yapmalıyız. Bu konu da SAADET PARTİSİ olarak çeşitli çalışmalar yaparak çözüm önerileri hazırladık. Bu önerileri önümüzdeki süreçte sizlerle paylaşacağız.

2023 yılını önemli kılacak olan bir diğer hadise ise önümüzdeki bir iki ay içinde yapılacak olan seçimlerdir. Tarihi bir seçim yapacağız. 20 yıllık bir partinin iktidarına son verip, Milletimizin temsilcisi olmaya hazır olan kadroları iş başına getireceğimiz bir seçim yapacağız. Bu nedenle hayli önemli günler bizi bekliyor. Seçime kadar çok yoğun bir tempoyla çalışacağız. SAADET PARTİSİ olarak hazırız ve kararlıyız. Kazanacağımıza olan inancımız tamdır."