Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Bayram İlhan Yalçın vefat etti.

Eskisehirhaber.com ailesi olarak, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

TAZİYE MESAJLARI İSE ŞU ŞEKİLDE;

Yılmaz Büyükerşen: "Kısa bir süre önce rahatsızlanan Kanal 26 Televizyonu sahiplerinden İlhan Yalçın'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve Kanal 26 çalışanlarına sabır diliyorum."

Arslan Kabukcuoğlu: "Şehrimizin kıymetli yayın kuruluşlarından Kanal 26 Televizyonu’nun sahiplerinden İlhan Yalçın'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Kanal 26 çalışanlarına sabır diliyorum."

Ahmet Ataç: "Eskişehir’in köklü basın kuruluşlarından Kanal 26'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, değerli dostum İlhan Yalçın’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

Kazım Kurt: "Kısa bir süre önce rahatsızlanan Kanal 26 Televizyonu sahiplerinden kıymetli dostumuz İlhan Yalçın'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve Kanal 26 Televizyonuna başsağlığı ve sabır diliyorum."

Eskişehir Sanayi Odası: "Şehrimizin ilk yerel televizyonu kurucularından ve Kanal 26’nın ortaklarından Sn. İlhan Yalçın’ın vefatı bizleri derinden üzmüştür. Sn. Yalçın’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Kanal 26 çalışanlarına sabırlar dileriz."