Sarıkamış’ta kar yağışı sonrası etkili olan güneşli ve sıcak hava, en çok belediyenin işine yaradı.

Sarıkamış Belediyesi durmak bilmiyor. Sarıkamış’ın mühendis belediye başkanı Göksal Toksoy, kar yağışının ardından yeniden sıcak asfalt çalışmaları başlattı.

Başkan Toksoy, kar yağışının ardından etkili olan güneşli ve sıcak havayı iyi değerlendirmek istediklerini ve asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Toksoy, yarım kalan işleri tamamlayarak, 2019 yılına Sarıkamış’ın bütün cadde ve sokaklarının yol ve kaldırım sorununu ortadan kaldırarak girmek istediklerini söyledi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, “Asfalt çalışmalarımız sürüyor. Kar yağışından dolayı kısa süreliğine çalışmalarımıza ara vermiştik. Güneşli ve sıcak hava ile birlikte çalışmalarımızı yeniden başlattık. Amacımız tam kar yağmadan bütün yollarımızı tamamlamak. Bunun için arkadaşlarımız yoğun bir şekilde işlerini sürdürüyor. 2019 yılında Sarıkamış’ın yol sorununu tamamen çözmüş olacağız” dedi.

Sarıkamış’ta çok güzel işler yaptıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Göksal Toksoy, “Sarıkamış çok güzel projeleri hayata geçirdik. Alt yapı sorununu çözdük. Yol sorununu çözmek üzereyiz. Arıtma tesislerini yeniledik. Parklar yaptık. TOKİ ile ortak projeyla konutlarımızı yaptık. Et kesim mezbahasını modern bir şekilde hizmete soktuk. Kaldırımları yaptık. Çok güzel bir meydan yaptık. Belediye önünde, Sarıkamış’ın 100 yıldır el vurulmayan içme suyu şebekesini baştan aşağı yeniledik” diye konuştu.

Öte yandan Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca Yeni Mahalle ve Tepe Mahallesi’ndeki son üç caddenin bitümlü sıcak asfalt kaplaması yapıldı.