İngiltere’de yaşayan Robert Massey isimli bir adam 2020 yılından beri ilişki sürdürdüğü Jaki Forest isimli kız arkadaşını korkunç bir şekilde öldürdü.

Daha önce de Robert Massey tarafından yakılarak öldürülmekle tehdit edilen kadın her şeye rağmen eski sevgilisine geri döndü.

Her şey kıskançlıkla başladı. Jaki Forest’in duşa girmesini bekleyen adam, gizlice telefonunu aldı ve karıştırmaya başladı.

Talihsiz kadının telefonuna gelen mesajlara bakan şahıs, yakın arkadaşlarıyla olan mesajlarını görünce kendisini aldattığını düşündü ve deliye döndü. Bunun üzerine genç kadını öldüresiye kadar yumruklayan ve kadını boğan şahıs bununla yetinmedi.

Olay yerini terk eden Massey öldürdüğü kadının kredi kartını aldı ve eğlenmeye çıktı. Bu esnada Forest’in konuştuğu adamlardan birisini bulup eve götürdü ve genç kadının cesedini göstererek sorguya çekti.

Forset’in konuştuğu adamı da 3 kez bıçaklayan Massey yakalanarak 28 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Cinayetleri işleyen zanlı çıkarıldığı mahkemede, “Forset’i öldürdükten sonra evde bir de hamilelik testi bulup onu rahminden bıçakladım. Sonra ona güzel tasarım elbiseler giydirdim ve süsledim. Her zamanki gibi güzel görünmesini istedim” cümlelerini kurdu.