04.01.2022 tarihinde yapılan covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumum iyi olmakla birlikte doktor kontrolünde evimde karantinadayım. Telefon ile arayan, mesaj atan, sosyal medyada geçmiş olsun dileklerini paylaşan değerli milletvekili arkadaşlarıma, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanımızın şahsında tüm teşkilat mensuplarımıza, sevgili hemşerilerime ve çok değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Moral verdiniz, samimiyetiniz ile destek oldunuz, iyi ki varsınız. 

Tekrar hatırlamakta yarar var. 4 Ocak itibari ile ABD'de ilk kez günlük Covid-19 vaka sayısı bir milyonu, İngiltere’de 220 bini, Fransa’da 270 bini, İtalya'da ise 137 bini aştı, vakalar rekor düzeyde artış kaydetti. Türkiye'de ise 55 binlere ulaştı. 

Bu vesileyle bir kez daha aşının önemine dikkat çekmek ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına ödün vermeden hassasiyet göstermemizin gerektiğini vurgulamak istiyorum. Unutmayalım, aşılar toplumsal sağlığın korunması ve  toplumsal bağışıklığın kazanılması açısından çok önemli bir yere sahip. Aşılar hastalıkları önleyebilir veya daha hafif seyretmesini sağlar.