Sinemada Bu Hafta vizyona girecek filmler belli oldu. Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 10 film vizyona girdi. Hafta sonu sinemaya gitmek isteyenler için Sinemada Bu Haftanın filmlerini hazırladık.
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 10 film vizyona girdi.


HELLBOY 

Filmin Konusu

Hellboy, Merlin'in eşi ve Kan Kraliçesi Nimue ile yüzleşmek üzere İngiltere'ye gelir. Ancak savaşları dünyanın sonunu getirecektir. Hellboy da bunu engellemeye çalışacaktır.
Hellboy 3 filmi, 2017'nin Şubat ayında Guillermo Del Toro ve Ron Perlman tarafından rafa kaldırılmış, onun yerine Neil Marshall'ın yöneteceği ve David Harbour'un başrolde olacağı yeni bir filmin çekileceği 2017 Mayıs ayında açıklanmıştır.


KAPI

Filmin Konusu

Yakup ve Şemsa üç çocukları ve torunlarıyla birlikte Berlin’de yaşayan Süryani bir ailedir. Yirmi beş yıl önce Mardin’den Berlin’e göç etmişlerdir. Yeni hayatlarının mutlu bir gününde Mardin’den bir telefon gelir. Bu sarsıcı telefon, yirmi beş yıl önce kaybettikleri oğulları Mikhael ile ilgilidir ve ailenin tüm acıları tazelenir. Yakup ve Şemsa onları yalnız bırakmak istemeyen torunları Nardin ile birlikte Mardin’e giderler. Bu seyahat hepsinin kişisel yolculuklarının da başlangıcı olacaktır.

ŞİPŞAK AİLE

Filmin Konusu

Pete ve Ellie, bir aile kurmaya karar verir ve küçük bir çocuk evlat edinmek isterler. Fakat bu istekleri, birbirinden tatlı üç kardeşi görünce değişir. Genç çift, bir günde üç çocuklu bir aile olmuştur ve nasıl ebeveynlik yapılması gerektiğini öğrenmek zorundadır.

ALTIN ELDİVEN

Filmin Konusu

Yapımcılığını, senaristliğini ve yönetmenliğini Fatih Akın'ın yaptığı film, 1970’li yıllarda Hamburg’un "red-light" bölgesinde dört hayat kadınını vahşice öldüren seri katil Fritz Honka’nın yaşamını anlatacak. Honka'nın kurbanlarıyla buluştuğu barın ismi, filmin ismine de ilham kaynağı olmuş. "The Golden Glove", Heinz Strunk'ın aynı isimli çok satan romanından uyarlandı ve 69. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde, Altın Ayı için yarışacak ana yarışma filmlerinden biri.

AFTER

Filmin Konusu

İyi niyetli, tatlı ve genç Tessa, üniversitenin ilk yılına hızlıca adapte olmuştur. Mükemmel notları ve liseden beri birlikte olduğu sevimli bir sevgilisi olan Tessa'nın hayatında her şey yolundadır. Ancak Tessa'nın hayatı, Hardin Scott adında gizemli bir genç ile tanışınca altüst olur. Tessa'dan çok farklı olan Hardin; genç kızın hayatına dahil olarak kendisini sorgulamasını ve cinselliği keşfetmesini sağlarken, aralarında daha önce kimseyle kurmadıkları bir bağ oluşacaktır.


BÜYÜK MACERA/BİG TRİP

Filmin Konusu

Postacı leylek, ailesine teslim etmesi gereken yavru pandayı yanlışlıkla düzenine düşkün olan MicMic adındaki bir ayıya bırakır. MicMic, pandayı ailesine ulaştırmak için komşusu olan tavşan ve yolda tanıştıkları bir pelikan, bir kurt ve bir kaplanla yola koyulur. "Büyük macera" başlar.

KARDEŞLER

Filmin Konusu

Ömür Atay’ın yazarlığını ve yönetmenliğini yaptığı uzun metraj film Brothers (Kardeşler), aile büyüklerinin kararıyla kız kardeşini tuzağa düşüren Yusuf (Yiğit Ege Yazar) ve cinayeti işleyen Ramazan’ın (Caner Şahin), Yusuf’un 4 yılını geçirdiği ıslahevinden şartlı tahliyesinden sonra tekrar bir araya gelişiyle hızlanan olayları işliyor.
Kardeşler (Brothers), 38. İstanbul Film Festivali'nde de gösterilecek. Filmin dünya prömiyeri ise, 53. Karlovy Vary Film Festivali'nde "Ana Yarışma Bölümü"nde gerçekleştirildi.

MAZLUM KUZEY & KUDDUSİ 2: LA! KASADA PARA VAR!

Filmin Konusu

Mazlum Kuzey, babasından kalan mirası, bilime meraklı olduğu için uzay araştırmalarına yatırmıştır. Fakat fikri uzaya araba yollamak ve okey masası kurmak olunca istediği sonucu yakalayamaz. Bağcılar'dan seçtip uzaya yolladığı astronotlar, gösteri maçı yapmak yerine kavga ettikleri için proje bir süreliğine rafa kaldırılır. Bu sırada Mazlum'un eşi kaçırılınca da dayısı Kuddusi olaya el atar ve macera başlar.

ÇINAR

Filmin Konusu

Yönetmen Mustafa Karadeniz'in ilk filmi olan Çınar'ı "en zorlu doğa koşullarında kendisini sırtında taşıyan" annesi Çınar’a ithaf ettiğini söyledi. Kars’ın Sarıkamış ilçesinde gerçekleştirilen çekimler de zorlu geçti.
Çınar, Rıza adında engelli bir oğulları olan Mustafa ve Suna'nın oğullarını ameliyat ettirebilmek için verdikleri zorlu mücadeleyi konu alıyor.


AŞGAR: CİN VADİSİ

Filmin Konusu

Senaristliğini ve yönetmenliğini Yahya Al'ın üstlendiği yerli korku filmi Aşgar: Cin Vadisi, Antik Frig Vadisi'nde güncel adıyla Yazılıkaya köyünde çobanlık yapan Mahsun'un, gördüğü kabusların ardından gizemli yerlerde uyanmaya başlamasını konu alıyor.

Seanslar İçin;

TIKLA