Sinemaseverler bu hafta filme doyacak. Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 6'sı yerli 11 film vizyona girdi. İşte, bu hafta vizyona giren filmlere ilişkin detaylar...

BİZ

Adelaide ve Gabe Wilson çifti, 2 çocuklarıyla Kuzey Kaliforniya sahil kıyısında bulunan evlerine giderler. Tyler ailesi ile geçirdiği bir günün ardından Adelaide, ailesinin başına kötü şeyler geleceğini düşünerek paranoyaklaşmaya başlar. Ailenin, gece yolda el ele tutuşmuş 4 kişiyi görmesiyle işler daha da garipleşecektir; çünkü gördükleri dörtlü kendilerinin birebir kopyalarıdır.

ALİ

Genç yaşta mide kanserine yakalanan Ali'nin hayatı, yaşadığı zorluklarla birlikte değişmeye başlamıştır. Ali'nin hastalığı sadece onu değil, babasının da hayatını büyük ölçüde etkilemiştir. Oğlunun bu hastalığı yenmesi için elinden geleni yapan babası da, günden güne tükenmeye başlamıştır.

HOTEL MUMBAI

Mumbai'deki Taj Hotel'in terörist saldırısına uğramıştır. Otel çalışanları, herkesi korumak adına hayatlarını riske atmakta; insanlar ise ailelerini ve kendilerini korumak için düşünülmesi imkansız fedakarlıklar yapmaktadır.

Film, gerçek bir hikâyeyi anlatmaktadır.

ÇAT KAPI AŞK

Su ve Aras, ilk bakışta birbirleri ile asla bir araya gelemeyecek gibi görünen iki insandır. Bir gün gerçek aşkı bulacağına inanan Su'nun aksine Aras, insanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışan bir yapıya sahiptir. Rahatsızlığını herkesten gizlemeye çalışan Aras ve hayalperest Su arasında ilginç bir aşk hikayesi başlar.

/p>

SOĞUK İNTİKAM

Liam Neeson'ın canlandırdığı Nels Coxman, Rocky Dağları’nda kar küreyiciliği yapan sıradan bir aile babasıdır. Karısıyla (Laura Dern) birlikte sürdürmekte olduğu sessiz yaşamı oğlunun gizemli ölümünün ardından cehenneme döner. Nels’in adalet arayışı, oğlunun ölümüyle bağlantılı olduğuna inandığı bir uyuşturucu lordu olan Viking’ten (Tom Bateman) intikam almaya ve uyuşturucu kartelini yok etmeye karar vermesine neden olur. Dağlarda geliştirdiği avcılık yeteneklerini kullanarak Viking’in bütün çalışanları ve ortaklarını bir bir “ortadan yok eden” Nels, sıradan bir adamdan buz gibi soğukkanlı bir katile dönüşür. Hiç kimse ve hiçbir şey Nels'in ettiği intikam yeminini bozamaz. Adalet mutlaka sağlanacaktır!

ÖZGÜR DÜNYA

Aslı ve babası, çok ilgi çekecek bir oyun tasarlayıp piyasaya sürmeye hazırlanmaktadırlar. Fakat oyundan elde edilecek gelir, Aslı ve babasını birçok düşmanın hedefi haline geitirir ve gerçek hayatta verilen bu savaş bir yandan da oyun dünyasında devam eder.

KUZULAR KURTLARA KARŞI 2

2016 yapımı ''Kurtlara Kuzulara Karşı'' filminin devam niteliğindeki bu yapımda bir köyde birlikte yaşayan kuzu ve kurtların; köyün huzurunu kaçırmak isteyen Gark isimli kurt ve sürüsü ile olan mücadelesi konu alınıyor.    

Mirai

Hep ailenin ilgi odağı olmuş olan 4 yaşındaki Kun, kız kardeşi Mirai'nin doğumu ile dünyasının tepetaklak olduğunu ve Mirai'nin doğumundan sonra yeterli ilgiyi göremediğini düşünmeye başlar. Bu durumu bir türlü kabulenemeyen Kun, arka bahçelerindeki bir ağaç sayesinde bambaşka bir dünyaya adım atar ve yeni maceralara atılarak dünyaya bakışı değişir.

ŞEYTAN-İ İNS

Semih, anneannesi ile İstanbul'da yaşayan bir gençtir. Anne ve babası 30 sene önce işledikleri bir günah yüzünden ölen Semih, ailesini trafik kazasında kaybettiğini sanmaktadır. Son zamanlarda garip rüyalar gören Semih, doğduğu köye gidip cevaplar aramaya başlar. Köyde tanıştığı Salih ise bütün sırları ve aradığı cevapları barındırmaktadır ve geçmişte yaşanan günahların bedelini Semih'e ödetmeye kararlıdır.

ANADOLU TURNESİ

Venus Music Peace Band adında saykodelik bir rock grubunun üyesi olan dört genç, 2014 yazında Anadolu turnesine çıkıyor. Deniz Tortum ve Can Eskinazi'nin yönetmenliğini yaptığı belgesel türündeki Anadolu Turnesi, Gezi direnişinin sonrasındaki Türkiye'de geçiyor.

BABA BU ALEM Bİ ALEM

Kamuran eskiden mafyalığa karışmış olsa da geçmişini geride bırakıp İzmir Seferihisar'da yaşayan kızlarıyla arasını düzeltmeye kararlı bir babadır. Asıl macera, Kamuran'ın kızları için legal işler yapmaya çalıştığı gün başlayacaktır.