Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı magazin gündeminin günlerdir konuştuğu olaylardan biri. Aşkın tarafları Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın Atina'da görüntülenmesinin ardından belgelenen dedikodu aylar öncesinde ortaya atılmıştı. Cem Yılmaz'ın Defne Samyeli'den ayrılığının ardından sürpriz bir şekilde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlaması ile Defne Samyeli'den ihanet açıklaması gelmişti. Cem Yılmaz ile 1.5 yıl birliktelik yaşayan Defne Samyeli'yi üzecek bir son dakika haberi daha magazin gündemine bomba gibi düştü. Gelen son dakika haberine göre hızlı aşıklar Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın evilik hazırlığı yaptıkları iddia edildi. Peki Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya evleniyor mu? İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Cem Yılmaz, 2018 yılında Defne Samyeli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Haklarında birkaç kez ayrılık dedikodusu çıkan çift, her seferinde iddiaları yalanlayarak ilişkilerine devam etti.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında Cem Yılmaz sevgilisi Defne Samyeli ve Samyeli'in kızları ile birlikte Serenay Sarıkaya'nın baş rolünü üstlendiği Alice Müzikali'ni izlemeye gitti. Bu sürpriz ziyaretten sonra Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya ilgi duymaya başladığı haberleri gündeme geldi.

Bütün yazı el ele, göz göze geçiren Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin 1,5 yıllık ilişkisinde ilk ciddi kriz de bu haberlerden sonra yaşandı. Krizi aşamayan çift, ilişkilerini bitirme kararı aldı. İhanet haberleri gündeme gelince, Defne Samyeli sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı:

"Benim özelim bana aittir. Kimsenin benim özel hayatımla ilgili merakını tatmin etmek gibi bir zorunluluğum, kimseye açıklama borcum yok. İnsanları kışkırtıp konuşturma ya da 'maksat haber olsun' mantığıyla dedikodu programlarına içerik sağlamak amacıyla devamlı yalan üreten anlayışı bu yaşımda hala hayretle izliyorum. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı yine tenzih ediyorum. Üstüne alınması gereken sözde magazin gazetecileri neyse en kısa zamanda ekmeklerini kazanacakları hayırlı, faydalı başka işler diliyorum..."

SERENAY İTİRAFI

Ayrılığın ardından sessizliğini koruyan Cem Yılmaz ise konuk olduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında Serenay Sarıkaya'ya olan ilgisini ilk kez açıkladı. Yılmaz 'Instagram'da Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarına bakıyorum, dalıp gidiyorum. Bu stalk mu oluyor?' diye sordu.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın açıklamalarına "Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?" sözleriyle karşılık verdi. Alice ekibi 2 Şubat'ta 50. oyun kutlaması yaptı. Geceye katılanlar arasında Cem Yılmaz da vardı. Bu durum aşk söylentilerini bir kez daha alevlendirdi.

ATİNA KAÇAMAĞI AŞKI BELGELEDİ

Haberler karşısında inatla sessizliğini koruyan çiftten ilk fotoğraf ise geçtiğimiz hafta yaptıkları Atina kaçamağından geldi. Böylece Cem Yılmaz- Serenay Sarıkaya ilişkisi belgelenmiş oldu. Atina dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülenen Serenay Sarıkaya, bu kez ilişkisini kabul etti ve itiraf gibi bir açıklama yaptı: Her şey gördüğünüz gibi...

Aşkın belgeleri ortaya dökülünce Defne Samyeli gazetecilere haksızlık yaptığını söylediği "Ben bilmiyormuşum, görememişim, hiç ihtimal vermedim, konduramadım. Beni lütfen mazur görün, size haksızlık ettim" sözleriyle ihaneti kabut etti.

1.5 yıllık birlikteliğini ihanetle sonuçlandığını geç de olsa kabullenen Defne Samyeli'yi üzecek bir iddia daha ortaya atıldı.

BOMBA İDDİA EVLENİYORLAR!

Magazin dünyasında Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkıyla ilgi yeni bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre; çift yakın zamanda nikah masasına oturacak. Cem Yılmaz evli kaldığı Ahu Yağtu'dan 2013'te boşanmıştı. Serenay Sarıkaya 3.5 yıl aşk yaşadığı Kerem Bürsin ile birlikteyken evliliği düşünmediğini söylüyordu.