2-1 kazanılan Trabzon Yomraspor maçı sonrasında ES TV’ye konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek şu ifadeleri kullandı;

“İki haftadır galip geliyoruz. Önümüzdeki haftada deplasmandan puanla döneceğimizi düşünüyoruz. Psikolojik sorunları atlattık. Takım oynamaya başladı. Eskişehirspor kazanınca şehir mutlu oluyor. Biz de mutlu oluyoruz. Eskişehirspor puan durumunda buralarda olmayı hak etmiyor. İnşallah çok daha iyi yerlere getireceğiz.

Futbolcularımız yeter ki kazansınlar. Biz bulup buluşturup primlerini ödüyoruz. Geçen hafta da ödedik. Futbolcularımıza borcumuz da yok.

Dosyakapat.com’da toplanan parayı herkes görüyor. Her şey şeffaf bir şekilde yayınlanıyor. Şehrin dinamikleri artık harekete geçmeli. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak gece gündüz çalışıyoruz. Bütün şehrin birlik içerisinde hareket etmesi lazım.

Maçın atmosferini görüyorsunuz. Süper Lig’de 500 kişiye maç oynayan takımlar var. Trabzon Yomra maçında tribünleri gördünüz. Eskişehirspor’un büyüklüğünü bütün Türkiye biliyor ama Eskişehir bir türlü anlayamadı. İnşallah Eskişehir’de yaz uykusundan uyanıp kış aylarında harekete geçer.”