Üniversitelerin açılacağı bu günlerde Memleket Partisi Eskişehir İl Yönetimi gençlerle ilgili çalışmalarına ağırlık veriyor. Genç Meclisi üyesi ve İl Yönetimi Gençlik Sorumlusu Enes Erdönmez,  gençlere yönelik şu açıklamayı yaptı;

“Sevgili genç arkadaşlarım,

Memleket Partisi’nin gençlik kolları yoktur. Neden biliyor musunuz? 

Diğer partilerde gençlik kollarında gençler birbirine giriyor, koltuk kapmak için. Kaptıkları koltuk da bayrak asmaktan öte değil. Bizim partimiz Memleket Partisi gençlere değer veren bir parti. Partimizde her yaştan insan şanlı Türk bayrağımızı ve parti bayrağımızı asmak için zaten can atıyor. Genel Merkezi’mizin oluşturduğu Genç Meclisi sadece Memleket Partisi’nde bulunuyor. Peki nedir bu Genç Meclisi?

Genç Meclisi; Türkiye’de gençlerin belli dönemlerde bir araya gelerek, partimize ve ülkemize hangi fikirleri, projeleri kazandırabiliriz diye toplantılar yapan ve görüşlerini Genel Merkeze sunan bir ekiptir. 

Ayrıca, Genç Meclisi parti politikalarında da etkili söz sahibi olan bir ekiptir. Memleket Partisi gençlik temsilcisi olarak tüm gençlere söz veriyorum. 

Sizleri ne bu tarikatların eline ne de bu hükümetin eline mahkum etmeyeceğiz. Partimizi de ülkemizi de bizim gibi, sizin gibi gençler yükseltecek. Sonuna kadar ülkemize hizmet edeceğiz. Genç arkadaşlarımı da bu amaca yönelik olarak, Memleket Partisinde örgütlenmeye, kol kola, omuz omuza dayanışmaya davet ediyorum.
Sözlerimi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz ifadesiyle bitirmek isterim.  

“Bütün Ümidim Gençliktedir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü samimi olarak benimseyen ve savunan bir Genel Başkana sahibiz. Gençlik adına, Teşekkürler Sayın Muharrem İnce.”