Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı şu açıklamaları yaptı;

"Bildiğiniz üzere 14 Mayıs seçim tarihi olarak dile getirildi. Bu seçimde" yeter artık yeter" seçimi olacak. 3 Y ile gelen iktidar, verdiği sözü tutmamıştır. Nedir bunlar yolsuzluk yoksulluk yasaklar.

14 Mayıs'ta yeter artık kamudan belediyelerden devletten 20 senede 200 milyar dolar ihaleler alan iktidarına yeter diyeceğiz.

Bu seçimde 20 senede 85 milyonun hakkı olan 520 milyar doları faiz lobisine aktarılan bu iktidara yeter artık diyeceğiz.

Milletimiz Halkın yüzde 85'in yoksulluk sınırının altında yaşadığı, yüzde 45'inde açlık sınırının altında yaşadığı bu adaletsiz düzene bu gidişata yeter artık diyecek Allahın izniyle...

Çiftçinin köylünün traktörü bağırta bağırta haciz edilirken, diğer tarafta imtiyazlı holdinglere tam 128 kez vergi affı getirilen adaletsiz iktidara halkımız yeter artık diyecek inşallah. İktidarın yolsuzlukları biz çözeriz diyor.

Sanki 20 yıldan beri Türkiye'de başka hükümet var. Kendi yaptıklarının farkındalar. Bu seçimde yolsuzluğa milletimiz yeter artık yeter diyecek inşallah. Basına sosyal medya ya yasak getirip baskı altına almaya kalkan iktidara yeter artık yeter diyeceğiz bu seçimde.

2022 de 460 milyar TL olan bütçe açığını 2023'te 591 milyar TL ye çıkaran hükümete yeter artık yeter diyecek bu aziz milletimiz. 2023 te Faize ayrılan 565 milyar TL... Çiftçiye ayrılan 54 milyar TL... 2023 te yol,köprü hastane vb hizmetlere ayrılan bütçe 100 milyar TL... Kamu Garanti Mevduat fonuna ayrılan 150 milyar TL... 2023 yılında faiz, kur ve yap işlet devrete ayrılan bütçe 815 milyar TL... Bu haksızlığa yeter artık yeter diyeceğiz inşallah.

Bu seçimde necip milletimiz 5 canavara yeter artık yeter diyecek. Nedir bunlar?

1 -) Faiz canavarı

2-) İmtiyazlı Holding canavarı

3-) İsraf canavarı

4-) Kredi Garanti Mevduat fonu canavarı

5-) Yap işlet devret canavarı 

Bu 5 canavara öden paralarla, 7 yılda bitirilen ama,1 yılda 371 adet yusufeli barajı yapılabiliyor. Yeter artık yeter, bundan sonra Yeniden Refah var."