“Bizim bir davamız var. Bir inancımız var. Biz hem ülkemizin hem İslam âleminin ve bütün insanlığın hayrı için çalışan bir anlayışa sahibiz. Hangi siyasi partiye giderseniz gidin, herkes, ‘gelecek seçimde iktidarda olmayı, belli bir makama gelip o makamı işgal etmeyi’ hedef olarak görür. Tabii bunu genel için söylüyorum. Ama biz farklıyız, bu farkındalığında bilincindeyiz

Maalesef Ülkemizi yönetenlerin, hakkaniyeti gözetmek gündemlerinde değil. Yolsuzlukla, israfla mücadele gündemlerinde değil tam tersi eğer kendilerine menfaat sağlayacaksa, israf onlar için itibarı korumalarına sağlayacak önemli bir konu. Biz bunların hiçbir tanesine rıza gösteremeyiz. Biz Milli Görüşçüler Hakkın hâkim olmasını, adaleti hem ülkede hem Müslüman coğrafyada hem de dünyanın genelinde temel ahlâki değerlerin yerleşmesini arzu ediyoruz. Bu gerçekleşirse ülkemiz çok hızlı bir şekilde kalkınacağını ve sadece ülkemiz değil, bütün dünyadaki zulmün de sona ereceğine inanıyoruz. Bu yüzden gayemizi hiçbir zaman unutmadan, canla başla çalışmaya devam ediyoruz.

AK Parti iktidarının ekonomiyi ayağa kaldıramayacağını biliyoruz. Çünkü israf ve yolsuzluk en büyük açık haline geldi. Saadet Partisi iktidara geldiğinde ülke genelinde topyekûn bir kalkınma hamlesi başlatacağız. En büyük sorun olan gelir adaletsizliğini ortadan kaldıracağız. Ülkenin gelirlerini toplumda adil bir şekilde dağıtacağız. Asgari ücret ancak bozuk bir düzende bir süre sonra yeniden açlık sınırının altına iner. Hemen başladı zaten. Enflasyonu durduramazsınız, çünkü siz de adalet mefhumu yerleşmemiş. Hiç kimse yoksulluk sınırını düşünmüyor. Biz söylediğimiz zaman da ‘abartıyorsun, biz 8.500 lirayı zor verirken sen şimdi 22 bin liraya nasıl çıkacağımızı düşünüyorsun” diyorlar. Biz de diyoruz ki, “Bizim gücümüzün yettiği yere sizin hayaliniz bile ulaşamaz”. İktidara geldiğimiz zaman bu problemlerin çoğu kısa bir zamanda aşılır.”