Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 178’inci Mevlid-i Şerif okutuldu.

EMŞAV tarafından geleneksel olarak her ayın son haftası cumartesi günü şehitler için okutulan mevlidin bu ay 178’incisi gerçekleştirildi. Fuar içindeki EMŞAV Temsilciliğindeki mevlitte, okunan Kur’an-ı Kerim, ekim ayı şehitleri Osman Satılmış, Ata Derin, Secahattin Gülrek, Hüsamettin Şahin, Remzi Yemez, Hasan Elik ve bütün şehitlerin ruhlarına hediye edildi.

Programda konuşan EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, “Her ayın son haftasının cumartesi günü aziz şehitlerimizi anma programı yapıyoruz. Bu ay da 178. anma programını gerçekleştirdik. Şehit ailelerimiz programımıza yoğun ilgi gösterdi. 178 aydır hiç ara vermeden anma programını gerçekleştirmemiz bir ilk olarak kabul edilebilir. Bütün amacımız, Allah rızası için şehitlerimizi anmak ve yakınlarının acısını paylaşmaktır. Bundan sonraki aylarda da programımıza devam etmek istiyoruz. Ayrıca 2 askerimizin donarak şehit olduğunu duyduk. O şehitlerimize de Allah rahmet, acılı ailelerine de baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Programın ardından şehit aileleri ve yakınlarına ikramlar yapıldı.