Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında sosyal medya hesabında yayınladığı ve belediye çalışanlarının yer aldığı İstiklal Marşı videosu izlenme rekorları kırıyor.

Atakum Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle hazırlanan ‘İstiklal Marşı’ videosu, sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Belediye çalışanlarının yer aldığı videoda, her bir çalışanın bir parçasını okuduğu İstiklal Marşının son bölümünü ise Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı okuyor. Başkan Taşçı, “Cumhuriyet Bayramında, Atakum Belediyesine yakışır bir çalışma ile Cumhuriyetimize bağlılığımızı ortaya koymak istedik” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, belediye çalışanlarından oluşan bir video hazırlattı. Belediyede farklı birimlerde görev yapan çalışanların, İstiklal Marşının birer satırını okuduğu videonun sonunda ise Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yer alıyor. İstiklal Marşı videosu, Başkan Taşçı’nın sosyal medya hesabında yayınlanmasının ardından kısa sürede büyük beğeni toplayarak, vatandaşlardan büyük destek aldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına, Atakum ilçesine yakışır bir çalışma kazandırmak istediklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Topraklarımızı vatan yapabilmek uğruna büyük mücadeleler veren bir neslin torunlarıyız. Böylesi vatansever bir neslin devamı olmaktan büyük bir gurur ve onur duyuyorum. Bu gururun, bizde yaşattığı heyecandan hareketle, bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına farklı bir çalışma ile katkı sağlamak istedik. Bunu da, Atakum ilçesine yakışır bir şekilde yapmak için hazırladığımız İstiklal Marşı videosu ile ortaya koymak istedik. Video, hesabımdan yayınlandıktan kısa bir süre sonra gördüğü destek ve ilgi gösteriyor ki, yüreklere dokunan, birlik ve beraberlik dolu bir çalışmaya imza atmışız. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan uğruna can vermekten kaçınmayan şehitlerimizi, gazilerimizi, saygıyla ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.