“Siyaset değişmedikçe mevcut toplumsal kutuplaşma aşılamaz, siyasetin sorun çözme kapasitesi artırılamaz.” sloganı ile yola çıkan Ses Partisi hızla büyümeye devam ediyor. Seçimlere girebilmek adına kısa bir sürede gerekli şartları yerine getiren ve 41 ilden fazla ilde teşkilatlanan Ses Partisi’nin Genel Başkanı Ayhan Bilgen Eskişehir’e geliyor. 

Ses Partisi Eskişehir İl Başkanı ve MKYK üyesi Kasım Karakaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyonda Genel Başkan Ayhan Bilgen’in önemli açıklamalar yapması bekleniyor. 

Ayhan Bilgen’in özgürlükler, hukuk devleti, demokrasi, eşitlik, dayanışma, temel hak ve özgürlükler, kamu yönetimi, siyasi partiler ve sivil toplum, sosyal politikalar, çevre ve şehircilik, dış politika ve uluslararası ilişkiler, ekonomi ve kürt sorunun çözümü konu başlıklarında çerçevesinde konuşmalar gerçekleştirmesi bekleniyor.

Ses Partisi mensuplarının yoğun ilgi göstermesinin beklendiği organizasyon 3 Aralık Cumartesigünü Tepebaşı Özdilek Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Hoşnudiye Mahallesi Tunç Sokak üzerinde bulunan merkezde düzenlenecek organizasyon saat 10.00 itibariyle başlayacak.