EMRE GENÇ: "SEYİTGAZİ YOLU YAPILACAK GİBİ DURMUYOR"

Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Emre Genç katıldığı TV programında bir türlü yapılamayan Seyitgazi yolu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Emre Genç konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

“Seyitgazi yolu yapılmıyor, yapılacak gibi de durmuyor. Bu yolda sürekli kazalar meydana geliyor ve nice canlar yanıyor. Defalarca dile getirilmesine rağmen çözülmüyor. Bu hafta yaşanan acı olaydan sonra Eskişehir kamuoyunda STK’lar ve Belediye Başkanları bu yolun acilen yapılması gerektiğini dile getirdiler. Ancak AK Partili vekillerden herhangi bir şekilde ‘biz yolu yapacağız’ cümlesini duyamadık.

ESKİŞEHİR HALKI ARTIK ÇÖZÜM BEKLİYOR

Seyitgazi’den Afyonkarahisar’a giderken hiçbir sorun yok ama Seyitgazi’den Eskişehir’e gitmek isteyince yol çok eski. Eskişehir üvey evlat mı? AK Partili yerel seçimlerde Eskişehir’de alamadığı için mi bu yolu yapmıyor. Artık çözüm bekliyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın artık bu yol ile ilgili bir açıklama yapmalı. Bu yolu yapmak o kadar zor olmamalı. İnsanlar evlatlarını kaybediyor. Ben iktidarın bu yolu isteyerek, kasıtlı bir şekilde yapmadığını düşünüyorum. Enteresan ve garip bir durum.”

ESKİŞEHİR HABER  İLE İLGİLİ DİĞER İÇERİKLERİMİZE GÖZ ATIN.
BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
YOUTUBE -> Eskişehir Haber
FACEBOOK -> Eskişehir Haber
INSTAGRAM -> Eskişehir Haber
TWITTER -> Eskişehir Haber