Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı ile Ankara’da bir araya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in de katıldığı toplantıda belediye başkanlarının çalışmaları hakkında Kılıçdaroğlu ve diğer başkanlara bilgi verdiği belirtildi. Büyükşehir Belediyesi'nden yayınlanan bültende,i toplantı öncesinde Büyükerşen'in CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile de bir görüşme gerçekleştirdiği vurgulandı. 

Kılıçdaroğlu'ndan "canla başla çalışın" talimatı 
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlara ‘canla başla çalışmaya devam edin’ talimatı verdiği belirtildisonrasında açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu “Belediye başkanlarımız pandemi sürecinde tarih yazdı. Hiçbir ayrım yapmadan, ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza yardım elini uzattılar. Türkiye’de yerel yönetimlerde yeni bir anlayışın egemen olmasını sağladılar. Koşullar ne olursa olsun, karşılarına ne tür engeller çıkarsa çıksın, hizmet aşkıyla bu engelleri aşmalarını istedik. Süreç çok iyi gidiyor ve böyle devam etmeliyiz” dedi. 

Çakırözer ve Süllü ile de görüştü 
Toplantı öncesi Büyükerşen'in, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile bir görüşme gerçekleştirdiği de ifade edildi. 
 

Editör: İbrahim GÜLTEKİN