İzmir’in AK Parti  Milletvekili ve Eski Meclis Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada AK Parti iktidar sürecinin yapmış olduğu hizmetlere değindi. AK Parti olarak hizmetlere devam edeceklerini belirtti.

Binali Yıldırım, Türkiye'yi ileriye daima taşıyacaklarını, bunu herkesin bilmesi gerektiğini, amaçlarının Dünya üzerinde gelişmiş olarak ifade edilen ne varsa Türkiye'nin ve milletin bu nimetlerden yararlanmasıdır, dedi. Binali Yıldırım, kendilerinin bunlar için 17 yıl boyunca çalıştıklarını ve zorluklara karşı zorlu mücadeleler verdiklerine yine de gerekli hizmetleri vatandaşlara buluşturduklarını cümlelerinde ifade etti.

Binali Yıldırım, AK Parti'nin yetkiyi milletten aldıklarından dolayı hesabı da millete vereceklerini vurguladı ve muhalefete karşı eleştiriler de yaptı. Binali Yıldırım, külliyeye CHP'li bir siyasetçinin gittiği yönünde iddialara karşı değerlendirmede bulundu. Muhalefetin milletin gönlünde yer ederek iktidar umutlarını oluşturamayınca, AK Parti'den umut umar hale gelmişlerdir. 

Binali Yıldırım, iddialara göre AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP' ye bir genel başkan tavsiye edecekmiş, cumhurbaşkanının işi başından aşkın sizinle mi uğraşacak, ne yaparsanız yapın, dedi. Biz ne CHP'nin ne de hiçbir partinin işlerine karışmayız, biz yalnızca Cumhur İttifakı ile yolumuza devam etmekteyiz ve bütün ülkeyi tamamıyla kucaklamaya devam etmekteyiz, dedi.