CHP Eskişehir İl Başkanlığı "İktidar örgütlenmesi" başlıklı bir toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Recep Taşel, "Hedefimiz Eskişehir'de ilk altı ayda üye sayımızı iki katına çıkarmak" dedi. 

"Eskişehir'in uzun yıllardır çözülemeyen çok ciddi sorunları var"

Taşel, yaptığı konuşmada, Eskişehir’deki tüm belediyelerimizin gelirleri yarıya yakın ve daha fazla oranda düşmüştür. Önümüzdeki günlerde AK Parti ve MHP’li belediyeler de içinde olmak üzere, çalışanlarının maaş ödemeleri dışında, hizmet etmekte ve yatırım gerçekleştirmekte zorlanacaktır. Aslında Eskişehir’in uzun yıllardır çözülemeyen çok ciddi sorunları vardır. Bu güzel şehrimiz yalnız bırakılmayı hak etmiyor" dedi. 

"İktidar olmayı özledik"

Taşel, "O nedenle iktidar örgütlenmesi adını verdiğimiz bu toplantı sonrasında sokağa çıkarak, Eskişehir’i ayağa kaldıracağız. Hedefimiz, ilk altı ayda üye sayımızı ikiye katlamak olacaktır. Bizler iktidar olmayı özledik; buradan Cumhuriyet Halk Partisine oy veren ve sandıkları bizlerle birlikte bekleyen gönüllülerimizden başlamak üzere, tüm Eskişehirlilerin öncelikle partimize üye olmaya davet ediyorum" diye konuştu.