CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Odunpazarı meydanındaki fırına ekmek almaya gittim. Kapıda bekleyen kadınlar vardı. Önce sıra var sandım sonra öğrendim ki kapıda bekleyenler askıya asılacak ekmek için bekliyormuş. Bende askıya birkaç ekmek asılmak üzere fırıncıya parasını verdim fırıncı daha ekmeği asmadan kadınlar ekmek için kavgaya tutuştular. Araya girip hangi partiye oy verdiklerini sordum AKP dediler" diye yazmıştı. Bu paylaşım sosyal medyada büyük tartışma yaratırken, AK Partililerden de tepki görmüştü. 

Çizmelioğlu "İstifa" çağrısında bulunmuştu 

Atilay Dalgıç'ın palaşımıyla ilgili bugün bir açklama yapan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu sert tepki göstererek, Atilay Dalgıç'ı görevinden istifa etmeye davet etmişti. 

Öte yandan konuyla ilgili dikkat çekici ve Atilay Dalgıç'ın paylaşımına gönderme yapan bir paylaşım da AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar'dan geldi. 

"Kalabak su kuyruğundakilere sordum, CHP dediler"

Ali Acar, sosyal medya hesabında, "Odunpazarı'nda aracımla ilerlerken bir kalabalık gördüm, inip yaklaştığımda sonu belli olmayan bir kuyruk vardı. Bir ucunda insanlar, diğer ucunda Kalabak Su aracı olan bu kuyruktaki vatandaşlarımıza sordum, "Sizi bu soğuk havada bu kuyruklara mahkum eden kim?" diye. CHP dediler" diye yazdı. 

Atilay Dagıç'ın paylaşımı ile ilgili sosyal medyadaki tartışmalar sürüyor...